Home Over Offixs

Wie zijn wij

Offixs is dé IT & Telecom leverancier voor kleine en middelgrote bedrijven. Wij streven er altijd naar om in begrijpelijke taal te vertellen wat wij leveren, zonder veel technische termen te gebruiken. Wij leveren moderne oplossingen, waarbij de eenvoud voor de gebruikers centraal staat. Een goed voorbeeld is het bieden van Apps waarmee u zelf via het internet instellingen kunt wijzigen op de telefooncentrale.

Offixs levert al meer dan 6 jaar hoogwaardige zakelijke kantoortoepassingen zonder server of telefooncentrale op uw locatie, of ook wel ‘in de Cloud’. Hiermee zijn forse eenmalige investeringen niet noodzakelijk en bespaart u op de kosten van het beheren van servers bij u op kantoor.

Offixs heeft zich in de afgelopen jaren gespecialiseerd op een drietal deelgebieden, te weten;

Zakelijke Telefonie

Offixs Zakelijke Telefonie

VoIP en Mobiele Telefonie, of vast-mobiel-integratie, in de Cloud.

Meer informatie

Online Diensten

Offixs Online Diensten

Oplossingen voor onder andere e-mail, agenda en veilig documenten delen in de Cloud.

Meer informatie

ICT Infrastructuur

Offixs ICT Infrastructuur

Internetverbindingen en beveiliging voor bedrijven en bedrijfsverzamelgebouwen.

Meer informatie

Voor een vast voorspelbaar maandelijks bedrag kunt u online kantoortoepassingen zoals zakelijk e-mail, het delen van documenten en zakelijk telefonie bij ons afnemen. U betaalt alleen wat u gebruikt, waarbij u de aantallen altijd kunt aanpassen en alle abonnementen maandelijks kunt opzeggen.

Subcategorieën

Per 1 Januari 2013 is het wettelijk verplicht om Cookies te melden. Offixs maakt gebruik van Cookies om de gebruikerservaring van de website te verbeteren.