Yes Telecom

Yes Telecom is al jaren dé Business Provider voor de zakelijke markt. Yes richt zicht uitsluitend op de zakelijke markt en is ook alleen verkrijgbaar via haar Business Partners. De producten, diensten en Service zijn volledig afgestemd op de zakelijke markt.
Yes Telecom begrijpt dat de zakelijke beller hoge eisen stelt aan mobiele bereikbaarheid. Klanten van Yes Telecom maken dan ook gebruik van het kwaliteitsnetwerk van KPN en krijgen vanzelfsprekend de persoonlijke Service die de zakelijke klant mag verwachten, gecombineerd met de juiste prijs. Misschien leuk om een stukje 4G toe te voegen:
Bij Yes Telecom hebben klanten vanaf heden de mogelijkheid om zónder extra kosten volledig te profiteren van de ongeëvenaarde snelheden van het 4G-netwerk!
4G biedt tot 10x sneller mobiel internet. Yes klanten kunnen nu overal nog sneller mobiel werken en zaken nog efficiënter regelen via een nog betrouwbaarder en sneller mobiel netwerk.
Bundeltegoed 3 maanden houdbaar
Alleen bij Yes Telecom is het bundeltegoed van alle data-abonnementen maar liefst 3 maanden houdbaar én meeneembaar.
De abonnementen kunnen al afgesloten worden voor een periode van slechts 3 maanden, met een opzegtermijn van 1 maand.
4G van Yes Telecom
  1. Sneller grote bestanden uitwisselen
  2. Betere kwaliteit afbeeldingen en (real-time) video
  3. Nieuwe zakelijke toepassingen binnen handbereik
  4. Stabieler en met sterk verruimde capaciteit
  5. Uiterlijk medio 2014 complete dekking
Per 1 Januari 2013 is het wettelijk verplicht om Cookies te melden. Offixs maakt gebruik van Cookies om de gebruikerservaring van de website te verbeteren.