Home Diensten Zakelijke Telefonie Vast Mobiel integratie

Zakelijke Telefonie | Vast Mobiel integratie

Vast Mobiel integratie wordt de norm voor telefoneren in Nederland.

Kiest uw voor Vast Mobiel integratie van Offixs, dan kiest u voor kwaliteit. Zowel uw vaste- als mobiele gesprekken worden vervoerd over de beste netwerken van Nederland.

Met Offixs Hosted IP telefonie (HIP) bent u bereikbaar op uw zakelijke telefoonnummer, op uw vaste en uw mobiele telefoon. Met HIPPER belt u, óók vanaf uw mobiel met uw ene zakelijke nummer en kiest u uw collega’s via het verkorte nummer.

HIPPER geeft u optimale controle over uw bereikbaarheid op kantoor, thuis, bij de klant en onderweg, u mist nooit meer een gesprek.

Uw collega’s achter een pc zien ook of u op uw mobiele toestel in gesprek bent of dat u even niet gestoord kunt worden. Alle functionele mogelijkheden van Vast Mobiel integratie zijn nu al leverbaar. Vanaf december 2012 kunnen wij deze dienst ook kostentechnisch integreren, over het beste mobiele netwerk van Nederland (KPN). Eén aanspreekpunt en één factuur met afgesproken tarieven voor zowel vast als mobiele telefonie.

Per 1 Januari 2013 is het wettelijk verplicht om Cookies te melden. Offixs maakt gebruik van Cookies om de gebruikerservaring van de website te verbeteren.