Home Diensten UPC Business

UPC Business

UPC BusinessAls moderne onderneming kunt u niet zonder snel en betrouwbaar internet. Snel internet betekent immers sneller en efficiënter zakendoen. U wilt direct inzicht in alle cliëntgegevens. En natuurlijk wilt u overal en altijd toegang tot uw e-mail en documenten. Daarom biedt Offixs internet van UPC Business: razendsnel, betrouwbaar en met veel extra voordelen.

Gratis IT- en Telecom Scan

Offixs is leverancier van IT- en telecomoplossingen en partner van UPC Business. Wij zijn nét even anders dan onze concurrenten. Onze service is altijd persoonlijk en bovenal duidelijk: Offixs praat niet in bits en bytes, maar in begrijpelijke taal. En als u nu kiest voor UPC Zakelijk Fiber Power, dan krijgt u er van ons iets extra’s bij: een gratis IT & Telecom Scan!

Zakelijk Fiber Power: snel internet voor de moderne onderneming

Internet van UPC Business gaat via de kabel. Dat is een stuk sneller dan ADSL. Als UPC Business Partner kunnen wij u alle voordelen bieden van UPC Zakelijk Fiber Power:

  • Tot 5 x sneller dan ADSL
  • De aansluiting op het UPC-netwerk bestaat vrijwel geheel uit glasvezel
  • 99,6% netwerkgarantie
  • internet tot wel 200 Mb;
  • snelle levering en installatie door een ervaren monteur;
  • binnen 4 uur een vervangend modem bij een defect;
  • een vast (in plaats van wisselend) IP-adres.

Internet

Wilt u ook sneller internet op de zaak? Zakelijk Internet is speciaal ontwikkeld voor de ondernemer die de beste verbinding wil voor een aantrekkelijke prijs.

Met zakelijk internet van UPC Business kunt u altijd voordelig en snel internetten, gemakkelijk bestanden down- en uploaden en met meerdere computers tegelijk online. UPC Business biedt internetsnelheden van 60 Mb/s tot 200 Mb/s downloadsnelheid en 20 Mb/s uploadsnelheid. Dat is vele malen sneller dan DSL. En nergens anders krijgt u als ondernemer meer internetsnelheid voor hetzelfde geld.

Digitale televisie

Ontdek het gemak van het nieuwe tv-kijken. Met digitale tv van UPC geniet u van perfect beeld en geluid.

Een professionele omgeving en ontspanning gaan goed samen. Met digitale tv van UPC kunt u genieten van meer dan 70 digitale tv-zenders, 15 zenders in HD, 70 radiozenders , UPC on Demand en online tv-kijken. Inclusief opnemen en pauzeren. Wilt u een complete tv-ervaring? Kies dan voor Horizon en ontvang kijktips, stream foto’s en video’s naar uw tv en neem tot 4 programma’s tegelijkertijd op.

Stel zelf uw pakket samen

Flexibel en makkelijk. U kunt bij ons uw pakket eenvoudig zelf samenstellen.

U bepaalt allereerst zelf welke internetsnelheid u wilt: 60 Mb/s, 120 Mb/s of het supersnelle 200 Mb/s. Vervolgens vult u dit aan met bijvoorbeeld internet of digitale televisie. Of allebei. Daarbij heeft u de keuze uit extra diensten als Zakelijk Pinnen, Office 365 of Zakelijk Mobiel Internet. Zo betaalt u alleen voor wat u écht nodig heeft.


Per 1 Januari 2013 is het wettelijk verplicht om Cookies te melden. Offixs maakt gebruik van Cookies om de gebruikerservaring van de website te verbeteren.