Home Diensten Online Diensten Werkplekdienst

Online Diensten | Werkplekdienst

Offixs werkplekdienst

Offixs levert bij veel relaties een volledig beheerde werkplek voor een vast laag bedrag per maand. Vanaf € 90,00 per maand ontvangt u een meer dan complete beheerde Desktop PC inclusief;

 

  • Lenovo Desktop PC en LCD monitor
  • MS Office Standaard
  • Antivirus- en beheersoftware
  • Helpdeskcontract
  • Onsite support overeenkomst

Offixs levert naast desktop pc’s tevens notebooks met zowel Windows als het Mac OS.

Vanaf € 10,00 per gebruiker per maand levert Offixs daar een volledig pakket aan online diensten bij voor e-mail agenda, taken, contacten en het delen van documenten. Veel van de door Offixs geleverde diensten zijn tevens te gebruiken op mobiele telefoons en Tablets, door middel van directe integratie of het gebruik van Apps. Voor de diverse mogelijkheden verwijzen wij u graag door naar de pagina ‘Online Diensten’ op deze website of bel met één van onze adviseurs.

Wij zien de eisen en wensen van relaties veranderen en Offixs wil daar haar dienstenverlening zo veel mogelijk op aanpassen. Relaties kunnen de hardware ook zelf aanschaffen en deze alsnog bij Offixs in onderhoud geven of ook wel ‘Bring you own device’ een fenomeen dat steeds vaker in de media is terug te vinden.

Bel Offixs voor de mogelijkheden of een offerte waar u zich in herkent.

Per 1 Januari 2013 is het wettelijk verplicht om Cookies te melden. Offixs maakt gebruik van Cookies om de gebruikerservaring van de website te verbeteren.