Home Diensten ICT Infrastructuur Voor bedrijfsverzamelgebouwen

ICT Infrastructuur | Voor bedrijfsverzamelgebouwen

Naast infrastructuren voor bedrijven levert Offixs oplossingen voor bedrijfsverzamelgebouwen. Vanuit één enkele internetverbinding kan Offixs vele huurders voorzien van snel internet. Naast de beveiliging verdelen wij de beschikbare capaciteit over de verschillende huurders. Dit kunnen wij zowel Managed als Unmanaged aanbieden, dus achter een door ons beheerde firewall, of als een kale verbinding waarachter de huurder zelf haar netwerk kan bouwen.

Daarnaast vangen wij alle IT en Telecom vragen af van huurders die overwegen een ruimte af te nemen, waardoor de verhuurder alle tijd kan besteden aan de exploitatie van de betreffende locatie. Dit doen wij inmiddels voor meer dan tien bedrijfsverzamelgebouwen, samen met vertrouwde leveranciers als KPN, Bbned, Eurofiber, UPC Business en Ziggo Zakelijk.

Wanneer biedt u een nieuwe huurder binnen slechts één dag na het tekenen van de huurovereenkomst een kantoor inclusief snel internet en een telefooncentrale op afstand? Bel Offixs voor een vrijblijvende kennismaking.

Per 1 Januari 2013 is het wettelijk verplicht om Cookies te melden. Offixs maakt gebruik van Cookies om de gebruikerservaring van de website te verbeteren.